Поръчка и доставка

1. Поръчка на стока

След постъпване на поръчка в Ауто Център БГ ООД (AutoCenter.bg) чрез използване на пазарската кошница или с "Лесна поръчка", потребителят получава на посочения от него имейл адрес, потвърждение за правилно извършена поръчка, съдържащо поисканите от него услуги/продукти и цената, която трябва да заплати за тях. След проверка за налично количество, нашият екип се свързва с клиента и провежда разговор с цел потвърждаване на поръчката.


2. Начини на плащане

2. 1. Заплащане на поръчаната от потребителя стока се осъществява чрез:

  • наложен платеж - плащане в брой при доставка от страна на куриера
  • банков превод - плащане и след това доставяне


3. Доставка на поръчана стока

В посоченият от "AutoCenter.bg" срок за доставка (през зимните месеци от 1 до 3 работни дни, а през летните от 1 до 2 работни дни) в зависимост от вида и количеството на продуктите от поръчката, куриер от куриерска фирма Еконт Експрес ООД или СПИДИ АД, ще достави поръчаната от клиента стока на посочен от него адрес, който може да бъде жилищен, служебен или адрес на офис на куриерска фирма Еконт Експрес ООД или СПИДИ АД в съответния град.

При случай, че потребителят не е осигурил условия и достъп на посоченият от него адрес за получаване на поръчаната стока или не отиде до посочения от него адрес на офис на куриерска фирма Еконт Експрес ООД  или СПИДИ АД в съответния град, така че да получи стоката в срока определен за доставка, търговецът се освобождава от задължението за изпълнение на доставка на заявената от клиента поръчка.

Във формата за поръчка ще намерите таблици с цените за доставка за определения куриер, които са само с информативна цел и не се начисляват към крайната стойност на поръчката. Реалните цени за доставка след заявени/извършени поръчки в онлайн магазин autocenter.bg се определят от куриерската фирма Еконт Експрес ООД или СПИДИ АД.

За всички останали продукти предлагани в AutoCenter.bg цените за доставка след заявени поръчки в онлайн магазин AutoCenter.bg се определят от куриерската фирма Еконт Експрес ООД  или СПИДИ АД.

Доставката включва:

1.    Поръчани продукти.

2.    Стокова разписка (фактура) с прикрепен касов бон.

Поръчките направени през уикенда или по време на национални празници, се обработват в първия работен ден.

Всеки клиент на Ауто Център БГ ООД (AutoCenter.bg) си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда.