ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

1. Поръчка на стока

След постъпване на поръчка в Ауто Център БГ ООД (AutoCenter.bg) чрез използване на пазарската кошница или с "Поръчка с 1 клик", потребителят получава на посочения от него имейл адрес, потвърждение за правилно извършена поръчка, съдържащо поисканите от него услуги/продукти и цената, която трябва да заплати за тях. След проверка за налично количество, нашият екип се свързва с клиента и провежда разговор с цел потвърждаване на поръчката. При потвърждаване на поръчката се пристъпва към изпълнение в посочените по долу срокове. AutoCenter.bg запазва правото си на отказ от поръчка поради грешни или непълни данни за доставката, неспазено минимално количество за доставка, изчерпана наличност и други, за което клиента ще получи уведомление на посоченият от него имейл или при липса на такъв чрез Вайбър или чрез обаждане на посоченият телефон за контакт.

 

2. Начини на плащане

2. 1. Заплащане на поръчаната от потребителя стока се осъществява чрез:

  • наложен платеж - плащане в брой при доставка от страна на куриера
  • банков превод - плащане и след това доставяне

 

3. Доставка на поръчана стока

В посоченият от "AutoCenter.bg" срок за доставка (през зимните месеци от 1 до 3 работни дни, а през летните от 1 до 2 работни дни) в зависимост от вида и количеството на продуктите от поръчката, куриер от куриерска фирма Еконт Експрес ООД, ще достави поръчаната от клиента стока на посочен от него адрес, който може да бъде жилищен, служебен или адрес на офис на куриерска фирма Еконт Експрес ООД в съответния град.

При случай, че потребителят не е осигурил условия и достъп на посоченият от него адрес за получаване на поръчаната стока или не отиде до посочения от него адрес на офис на куриерска фирма Еконт Експрес ООД  или в съответния град, така че да получи стоката в срока определен за доставка, търговецът се освобождава от задължението за изпълнение на доставка на заявената от клиента поръчка.

При избран метод за доставка чрез Еконт Експрес ООД във формата за поръчка няма да бъде начислена дължимата такса за доставката. Тя е платима към куриера и е в съответствие с актуалната тарифа на Еконт Експрес ООД според теглото, обема, наложения платеж, метода на доставка и други фактори определени от куриера. За цялостна информация по ценообразуването на доставката можете да разгледате официалния сайт на Еконт Експрес ООД – www.econt.com

При избран метод за доставка – с транспорт на AutoCenter.bg, който е приложим само за доставки в рамките на град София и при поръчка над 60 лева с ДДС, цените на доставка са следните:

Всички категории с изключение на категории „гуми“ и „джанти“ – 6 лева с ДДС за цялата поръчка без ограничение в обема и теглото на поръчаната стока.

Категориите „гуми“ и „джанти“ – 2 лева с ДДС за 1 брой гума или джанта при минимално поръчано количество 4 броя. При поръчка под минималното количество цената на доставката е стандартна в размер на 6 лева с ДДС.

За всички останали продукти предлагани в AutoCenter.bg цените за доставка след заявени поръчки в онлайн магазин AutoCenter.bg се определят от куриерската фирма Еконт Експрес ООД.

Доставката включва:

1.    Поръчани продукти.

2.    Стокова разписка (фактура) с прикрепен касов бон.

Поръчките направени през уикенда или по време на национални празници, се обработват в първия работен ден.

Всеки клиент на Ауто Център БГ ООД (AutoCenter.bg) си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда.