За нас

Кои сме ние

Ние от Autocenter.bg сме екип от амбициозни професионалисти с над 10 годишен опит в сферата на автомобилите, автомобилните части и консумативи и онлайн търговията. Основните ни приоритети са да предоставяме на нашите клиенти най-добро качество на предлаганите продукти и услуги. Едновременно с това се стремим към най-доброто обслужване с внимание и акцент върху желанията на клиента. Всичко това съчетаваме с едни от най-добрите цени на пазара за автомобилните части и консумативи.

Защо AutoCenter.bg - Вашия автомбилен свят?

Ние от Autocenter.bg знаем колко ценно е Вашето време. Все повече хора избират онлайн пазаруването, защото имат възможност да избират от голям асортимент продукти за своите автомобили на най-изгодните цени. В нашия онлайн магазин можете да пазарувате онлайн независимо от това къде се намирате, какво устройсвто използвате и по кое време на денонощието осъществявате Вашите поръчки. Удобството на онлайн пазаруването е безспорно и пести време и средства. Ние ще се погрижим да получите поръчаните продукти в най-кратки срокове, с отлично качество и на изгодна цена.

Нашата мисия:

Ние предлагаме висококачествени автомобилни частиавтомобилни гуми (ЗимниВсесезонни и Летни), джантимаслафилтритечности за автомобиладобавки за автомобилни двигатели и гориваакумулаториавто аксесоари и всичко останало необходимо за вашия автомобил.
Разбираме нуждите на нашите клиенти и нашите експерти са в готовност да съдействат за намиране на най-добрите решения.

Подходът  ни е изцяло съсредоточен върху максимално коректното и качествено обслужване на клиентите. Нашите експерти ще Ви съдействат, предлагайки своя многогодишен опит и обширни познания в областта на автомобилите и автомобилните продукти. Ние ще Ви предоставим първокласна подкрепа в търсенето на всеки един продукт. Ние сме насочени изцяло към нашите клиенти и се стремим да Ви предложим високо ниво на обслужване, квалифицирана консултация, лесно пазаруване и отлични цени. Гарантираме бърза доставка до удобно за Вас място.

 

ФИЛОСОФИЯ:

Светът, в който живеем, ни прави по-бързи, по-гъвкави и максимално ефективни.

Ние сме екип от професионалисти, които вървят с крачка напред от потока на идеи, открития и събития в автомобилната сфера.

Ние ще Ви съдействаме с нашия опит, знания и оптимизъм.

Ние ще следваме нашите принципи: ефективност, развитие, честност и отговорност.

Ние знаем, че нашата дейност ще бъде във Ваша полза.

Ние сме уверени, че ще спечелим Вашето доверие.

Ние сме отговорни към дейностите, които сме извършвали досега и които ще извършваме занапред, за това, какви стоки и услуги за автомобила предлагаме и за това, с кого си сътрудничим.

Ние ще изпълняваме всичко необходимо, за да отговорим на високите Ви очаквания.

Екипът на Autocenter.bg Ви благодари за оказаното доверие!

 

Гаранция за съвместимост на частите

Гарантираме съвместимост на всички авточасти при предоставен VIN

Гаранция за съвместимост на частите

Бърза доставка

Доставяме експресно до всички точки в страната

Бърза  доставка

Експертна консултация

При всякакви въпроси сме на разположение на 0877400093

Експертна консултация

Гарантиран произход и качество

Работим само с утвърдени лидери в производството на авточасти, масла, гуми и други

Гарантиран произход и качество

Плащане при доставка

Всички доставки са с включен преглед и 14 дневен срок за връщане и замяна

Плащане при доставка

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - петък - 09:30 - 18:45
събота - 10:00 - 14:00
неделя - почивен ден

Телефон