ЗА НАС

Кои сме ние

Ние от Autocenter.bg сме екип от амбициозни професионалисти с над 10 годишен опит в сферата на автомобилите, автомобилните части и консумативи и онлайн търговията. Основните ни приоритети са да предоставяме на нашите клиенти най-добро качество на предлаганите продукти и услуги. Едновременно с това се стремим към най-доброто обслужване с внимание и акцент върху желанията на клиента. Всичко това съчетаваме с едни от най-добрите цени на пазара за автомобилните части и консумативи.

Защо AutoCenter.bg - Вашия автомбилен свят?

Ние от Autocenter.bg знаем колко ценно е Вашето време. Все повече хора избират онлайн пазаруването, защото имат възможност да избират от голям асортимент продукти за своите автомобили на най-изгодните цени. В нашия онлайн магазин можете да пазарувате онлайн независимо от това къде се намирате, какво устройсвто използвате и по кое време на денонощието осъществявате Вашите поръчки. Удобството на онлайн пазаруването е безспорно и пести време и средства. Ние ще се погрижим да получите поръчаните продукти в най-кратки срокове, с отлично качество и на изгодна цена.

Нашата мисия:

Ние предлагаме висококачествени автомобилни части, автомобилни гуми (Зимни, Всесезонни и Летни), джанти, масла, филтри, течности за автомобила, добавки за автомобилни двигатели и горива, акумулатори, авто аксесоари и всичко останало необходимо за вашия автомобил.
Разбираме нуждите на нашите клиенти и нашите експерти са в готовност да съдействат за намиране на най-добрите решения.

Подходът  ни е изцяло съсредоточен върху максимално коректното и качествено обслужване на клиентите. Нашите експерти ще Ви съдействат, предлагайки своя многогодишен опит и обширни познания в областта на автомобилите и автомобилните продукти. Ние ще Ви предоставим първокласна подкрепа в търсенето на всеки един продукт. Ние сме насочени изцяло към нашите клиенти и се стремим да Ви предложим високо ниво на обслужване, квалифицирана консултация, лесно пазаруване и отлични цени. Гарантираме бърза доставка до удобно за Вас място.

 

ФИЛОСОФИЯ:

Светът, в който живеем, ни прави по-бързи, по-гъвкави и максимално ефективни.

Ние сме екип от професионалисти, които вървят с крачка напред от потока на идеи, открития и събития в автомобилната сфера.

Ние ще Ви съдействаме с нашия опит, знания и оптимизъм.

Ние ще следваме нашите принципи: ефективност, развитие, честност и отговорност.

Ние знаем, че нашата дейност ще бъде във Ваша полза.

Ние сме уверени, че ще спечелим Вашето доверие.

Ние сме отговорни към дейностите, които сме извършвали досега и които ще извършваме занапред, за това, какви стоки и услуги за автомобила предлагаме и за това, с кого си сътрудничим.

Ние ще изпълняваме всичко необходимо, за да отговорим на високите Ви очаквания.

Екипът на Autocenter.bg Ви благодари за оказаното доверие!